«Όλα τα παιδιά γεννιούνται καλλιτέχνες. Το ζήτημα είναι να παραμείνουν καλλιτέχνες καθώς μεγαλώνουν.»

- Pablo Picasso

Paint Your Myth

Paint Your Myth

Σύμφωνα με την άποψη του Pablo Picasso η φιλοσοφία μας είναι ότι όλοι έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν και στόχος μας η τέχνη να μπει στη ζωή του πολίτη με τη διοργάνωση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων.

Tα εργαστήρια ζωγραφικής απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, όπως και στους επισκέπτες της περιοχής μας, ως μία υπηρεσία εναλλακτικής δραστηριότητας, ώστε να εμπλουτίσουν δημιουργικά το πρόγραμμα των διακοπών τους. Θα επιστρέψουν στον τόπο τους με ένα «χειροποίητο» σουβενίρ στις αποσκευές τους.

Το project PAINT YOUR MYTH αφορά τη διοργάνωση εργαστηρίων ζωγραφικής στο χώρο του εργαστηρίου μας και σε εξωτερικό χώρο. Υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με ξενοδοχεία και φορείς, που εδρεύουν στην πόλη των Ιωαννίνων και γενικά στην Ήπειρο, με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους.

Atelier Fardella Ioannina 14
Atelier Fardella Ioannina Paint Your Myth

Στο χώρο μας διδάσκεται το ακαδημαϊκό σχέδιο με κάρβουνο και χρώμα για την αποτύπωση αρχαιοελληνικών, ρωμαϊκών και αιγυπτιακών αντιγράφων από μυθολογικά και ιστορικά πρόσωπα.

Παράλληλα παρέχονται τα εφόδια για την ανάπτυξη ενός ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ παραδοσιακής και σύγχρονης τέχνης.

Όσον αφορά τα εργαστήρια σε εξωτερικό χώρο, τα Ιωάννινα αποτέλεσαν για πολλά χρόνια ένα σταυροδρόμι πολιτισμών με τα διάφορα στοιχεία τους να είναι ακόμη έντονα στην πόλη. Η λίμνη Παμβώτιδα με το νησάκι και το καταπράσινο τοπίο τριγύρω υπό το διαυγές ελληνικό φως διαμορφώνουν μία γραφική εικόνα, αναδεικνύοντας τα Ιωάννινα ιδανικό μέρος για ζωγραφική.

Όποιος ενδιαφέρεται να ανακαλύψει ή να εξασκήσει τα καλλιτεχνικά του ταλέντα, δημιουργώντας ένα μοναδικό έργο τέχνης, είναι ευπρόσδεκτος να συμμετέχει στα εργαστήρια. Υποστηρίζεται η εξατομικευμένη καθοδήγηση και η ελευθερία για δημιουργική έκφραση του καθενός.

Πληροφορίες & Παροχές

Στον κάθε συμμετέχοντα παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά και εξαρτήματα. Δίνουμε ως δώρο μία πάνινη τσάντα (100 % Cotton) με χειροποίητο τυπωμένο σχέδιο, προϊόν του κέντρου μας, για τη μεταφορά του έργου.

Τα εργαστήρια είναι κατάλληλα για όλους (από 12 ετών). Απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους και προγραμματίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Οι γλώσσες επικοινωνίας είναι Ελληνικά, Γαλλικά και Αγγλικά.

Η συμμετοχή σε εργαστήριο εντός του Atelier Fardella είναι 30 ευρώ/3 ώρες και σε εξωτερικό χώρο 40 ευρώ/3 ώρες. Σε γκρουπ από 5 άτομα και πάνω υπάρχει έκπτωση 15%.

Atelier Fardella Footer Logo

Contact Us

Κουντουριώτη 54 Ιωάννινα, 45444

(+30) 6945802673
atelierfardella@gmail.com

Get Connected